Home / Kent Kedisi / 2018: çift sayı iyidir
14 December, 2017

2018: çift sayı iyidir

Posted in : Kent Kedisi on by : Kent Kedisi

Canım cancağzım,

Çok özlüyorum. Şuracıkta yanımda olsaydın, oturur koca bir yıla bakardık.. ne yaptık, ne ettik, hangi hayalimizi gerçekleştirdik, hangilerinden uzaklaştık, en çok neye güldük, nelere üzüldük vs. vs.

Buracıkta olamadığından mektupla idare edeceğiz, ne yapalım.

Düşünsene, 30 yıldır falan birbirimizin yeni yılını kutluyoruz. Yaşlarımızın 4te 3ü zaman eder bu. Neler neler gördü o geride bıraktığımız yıllar. Her geçen gün bize neler neler kattı. İyi ki de kattı. En çok da “biz”e kattı, mesafeleri hep hiçe saydırdı. Ne büyük mutluluk!

2017 nasıldı diye düşünüyorum da, pek bir şey anlamadım sanırım bu yıldan. Başladığı gibi bitti. Burcumda “2017 her şeyin değişeceği yıl olacak” diyordu. Çok şey değişti evet. “Her şey” değişmedi. Ama dur daha bitmedi, 17 gün var, belki de değişir 🙂

Bu sene bana en çok insanoğlunun adaptasyon yeteneğinin ne kadar fazla olabildiğini gösterdi. Her şeye adapte oluyorsun. Güzel bir şey bu. 2017’yi bir kelimede özetlesem bu olurdu evet: adaptasyon.

2017’ye teşekkür edeceğim anları sıralayayım mı sana? Müzikler eşliğinde hem de.. Seversin böyle listeleri 🙂

* Coldplay’i canlı capcanlı renkli mi renkli izleme fırsatı buldum. Hem de Lyon denilen tatlı şehri keşfettim bu sayede. Bu, tüm senenin “en”iydi benim için..

* Yeni muhitte keyifli akşamüstleri, Friends tadında bir hayat, gökyüzüne ve yeşile ulaşabilmek en “iyi ki”mdi. Tabi ki hepsine bolca müzik eşlik etti.

* İstanbul Boğazı’nda yaptığımız tekne gezisi. Akıntıya karşı yüzmek. Püfür püfür geçmek koylardan. Ve tabi fonda şununla. En “oh be”mdi.

* Sevdiklerimle rakı akşamları. Çeşit çeşit, türlü türlü. “Boşa kostaklanma, kostak değilsin karam..” 🙂 En “çok seviyorum”larımdı.

* Dans nasıl güzel bir şey. Hep dans etsek, hep ritim tutsak keşke. Bu şarkı da “o zaman dans”larımın ilk sırasındaydı bu sene.

* Sağlık, sağlık, sağlık. Sevdiklerimin, ailemin sağlıkla bir yılı daha bitirebilmesi. En “şükürler olsun”umdu.

2018’den dileğim tabi ki de öncelikle sağlık, huzur, aşk; sonrasında da daha çok yolculuk yapabilmek. “Take me to places I’ve never been on my own..” bu dileği de müzik ile taçlandırdım elbet..

Bu yolculukların birini yine seninle yapabilmek isterim. O buluştuğumuz andan geriye doğru bakarız, neler neler görürüz, o andan ötesi için neler neler planlarız kim bilir?

Hasretle öpüyorum Mervecim. Harika bir yıl olsun ikimiz için de.

-nes